Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Cuma Dağ Ortaokulu

Telefon : 4242479300
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cumadag.meb.k12.tr
Adres : Abdullahpaşa Mahallesi 252.Sk No.5 Elazığ/MERKEZ
VİZYON : ESki ve yeni değerleri bağdaştırarak cağ koşullarına uygun ve geleceğe dönük bireyler yetiştirmek. Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenim hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıan, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MİSYON : Ulu önder Atatürk ilkeleri ışığında sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine, araştırma ve analitik düşünceningeliştirilmesine, eleştriye, açılığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motüvasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı, barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel gelişime katkısına, çağdaş eğitim sisteminin temel ilke ve yöntemlerini uygulayarak öncelikle özel anlamda yakın çevremize dolaylı olarak toplumun her kesimine, tüm insanlığa hizmet sunmak ve Cuma Dağ Ortaokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :46
Öğrenci :612
Derslik :20
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:20 - 14:55
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuza her 5 dakikada bir Abdullahpaşa Mahallesi Minibüs durağından hareket eden Abdullahpaşa ve Hilalkent minibüsleriyle ya da her yarım saatte bir hareket eden Abdullahpaşa ve Hilalkent Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Abdullahpaşa Mahallesi Kavşağının bir sokak üzerinde konumlanmış olup TEvfik Yaramanoğlşu İlkokulu ile yanyanadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm, Dart, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Futbol
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : Dijital Kanatlar, Demokrasi Kuşağı, Yarını Kodlayanlar, Hür Kürsü
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-Twinning
Yazdır :